ברוסקטה

ברוסקטה 5.00/5 (100.00%) 2 votes

 

ברוסקטה בתנור

ברוסקטה בתנור – בהכנה מהירה

אין יותר מידי מה להגיד, זה אחד המתכונים היותר פשוטים והיותר קלים שקיימים.

במקום לאכול בגט פשוט אנחנו משדרגים אותו בעצם כך שיתאים לכל מטבל שנרצה.

ניתן להניח על גבי הברוסקטה כל תוספת שנבחר (מלבד הגבינה שבמתכון זה).

מצרכים

  • 1 יחידה של בגט לבן (או לפי כמות האורחים).
  • שליש כוס שמן זית/ או 100 גרם חמאה מומסת.
  • 3 כפיות שום כתוש (אפשר קפוא).
  • 30 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת דק (כל גבינה קשה אחרת תתאים גם).

הוראות הכנה

  • מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  • פורסים את הבגט לפרוסות אלכסוניות.
  • מניחים על תבנית נייר אפייה ומסדרים עליו את פרוסות הבגט.
  • מערבבים את שמן הזית/חמאה עם השום ומברישים כל פרוסה בתערובת.
  • מפזרים מעל כל פרוסה כבינת פרמז'ן.

 

ברוסקטה לפני אפיה

  • מכניסים לתנור ואופים עד שהפרוסות זהובות והגבינה נמסה.
  • מגישים את הברוסקטות לבד או למשל עם מטבל סלסלה מקסיקני.

אפשר לגוון גם עם גבינת מוצרלה ועגבניות מיובשות, תרגישו חופשיים לנסות תוספות שונות ומשונות.

בתאבון!

כתיבת תגובה