ממרח אבוקדו

ממרח אבוקדו 5.00/5 (100.00%) 2 votes

ממרח אבוקדו ביתי

 

ממרח אבוקדו בקלי קלות

ממרח אבוקדו קל להכנה, טעים ביותר, והולך נהדר גם על לחם וגם בתור מטבל לדוריטוס.

מתכון פשוט וטעים, כל מה שנחוץ בשביל ממרח אבוקדו מוצלח הן 5 דקות של השקעה.

מצרכים נדרשים

  • 2 יחידות אבוקדו בשל.
  • 1/2 חפיסה של עלי עירית.
  • מיץ מלימון אחד.
  • 3 כפיות מיונז (אני משתמשת במיונז לייט).
  • 1/2 כפית מלח.
  • 1/3 כפית פלפל שחור גרוס.

ועכשיו להכנה

  • מרוקנים את תכולתם של האבוקדואים לקערה.
  • קוצצים את העירית, ומוסיפים לקערה.
  • מוסיפים: מיץ לימון, מיונז, מלח ופלפל.
  • מועכים הכל בעזרת מזלג, עד למרקם הרצוי.
  • מתקנים תיבול לפי הטעם.

***טיפ- כאשר סוחטים לימון במסחטה ידנית, נותרים על המסננת שאריות מפלחי הלימון, הוסיפו אותן למטבל ותראו איך זה משדרג אותו.

מגישים עם ברוסקטות, צנימים או דוריטוס.

בתאבון!

 

כתיבת תגובה