ממרח אבוקדו בקלי קלות
ממרח אבוקדו קל להכנה, טעים ביותר, והולך נהדר גם על לחם וגם בתור מטבל לדוריטוס.
מתכון פשוט וטעים, כל מה שנחוץ בשביל ממרח אבוקדו מוצלח הן 5 דקות של השקעה.
מצרכים נדרשים
- 2 יחידות אבוקדו בשל.
- 1/2 חפיסה של עלי עירית.
- מיץ מלימון אחד.
- 3 כפיות מיונז (אני משתמשת במיונז לייט).
- 1/2 כפית מלח.
- 1/3 כפית פלפל שחור גרוס.
ועכשיו להכנה
- מרוקנים את תכולתם של האבוקדואים לקערה.
- קוצצים את העירית, ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים: מיץ לימון, מיונז, מלח ופלפל.
- מועכים הכל בעזרת מזלג, עד למרקם הרצוי.
- מתקנים תיבול לפי הטעם.
***טיפ- כאשר סוחטים לימון במסחטה ידנית, נותרים על המסננת שאריות מפלחי הלימון, הוסיפו אותן למטבל ותראו איך זה משדרג אותו.
מגישים עם ברוסקטות, צנימים או דוריטוס.
בתאבון!