עוגת בננות ושוקולד צ'יפס

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס 5.00/5 (100.00%) 2 votes

עוגת-בננות-ושוקולד-צ'יפס

למי מאיתנו עוד לא קרה שנשארו לנו בננות קצת יותר מידי בשלות ושכבר לא כל כך קורץ לנו לאכול אותן, ממש בשביל זה יש לי פתרון מושלם!

עוגת הבננות ה"שיכורה" הזו נותנת תועלת לבננות שבאמת חבל לזרוק, ומרוב שהיא טעימה ניתן לבננות להבשיל קצת יותר מידי גם בפעם הבאה.

המצרכים לעוגת בננות 1 בתבנית סיליקון מלבנית

  • 2 בננות בשלות מאוד.
  • 1 ביצה.
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • 1 כפית רום / תמצית רום.
  • 1 כוס קמח תופח.
  • 6 כפות חלב / או מים/מיץ תפוזים -לגרסת הפרווה.
  • 1 כוס סוכר לבן.
  • 1/2 כוס שמן.
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר.

הוראות ההכנה

  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • משמנים תבנית אפיה בשמן או חמאה.
  • בקערה מועכים היטב את הבננות באמצעות מזלג.
  • מוסיפים לקערה את הביצה + תמצית וניל + רום + קמח ומערבבים היטב .
  • מוסיפים לקערה: סוכר + שמן + חלב/מיץ ומערבבים לקבלת בלילה אחידה.
  • מוסיפים לבלילה את השוקולד צ'יפס , מערבבים מעט ומוזגים את התערובת אל התבנית.
  • אופים כ-50 דקות – דוקרים עם קיסם ואם הוא יוצא יבש אז העוגה מוכנה (שימו לב שיתכן והקיסם יצא מרוח בשוקולד וזה תקין, הכוונה שהקיסם יצא נקי מבלילה לא אפויה).

הכנת-עוגת-בננות-בחושה

בתאבון!

כתיבת תגובה