פיצה על טורטיה

פיצה על טורטיה 5.00/5 (100.00%) 3 votes

פיצה על טורטיה

 

פיצה על טורטיה- פיצה דקה קדה ב-5 דקות של הכנה!

אם כשהיינו קטנים הלהיט היה פיצה על פיתה, כזו שהיינו פותחים (או משאירים שלמה) ופשוט מורחים רוטב וגבינה, היום הומצא לו שדרוג קטן, אבל ממזר!
לנשנוש קליל עם חברים או לארוחת ערב לכם ולילדים כל מה שצריך הן כמה טורטיות, רוטב פיצה מוכן (או כזה שהכנתם בעצמיכם), גבינה וכל תוספת שתרצו.
מתקבלת לה פיצה קלילה ודקה דקה, פשוט תענוג!

מצרכים

  • טורטיות בכמות הרצויה (כל טורטיה מהווה פיצה קטנה).
  • רוטב עגבניות או רסק + קטשופ ,על כל כף רסק/רוטב יש לשים כפית קטשופ.
  • גבינה : מוצרלה, בולגרית, צהובה, מה שמתחשק!
  • תוספות לבחירתכם.

הוראות ההכנה

  • מחממים תנור ל-220 מעלות.
  • מרפדים תבנית בנייר אפייה ועליו מניחים את הטורטיות (במצב פתוח).
  • על כל טורטיה מורחים מרוטב העגבניות והקטצ'ופ.
  • מפזרים גבינות ותוספות.
  • אופים בתנור עד שהגבינה נמסה והשוליים של הטורטיה משחימות ( 5 דקות בערך).

הכנת פיצה על טורטיה

***המלצות לתוספות: פלפל חריף, אנשובי, טונה, גבינה בולגרית, חצילים, בצל , פסטרמה (לא למי ששומר כשרות), עגבניות, פלפל קלוי.

והרי לכם פיצה על טורטיה, דקה ביותר וקלה, שמהווה אחלה נשנוש או ארוחה (תלוי כמה אתם רעבים).

 

 

כתיבת תגובה