תפוחי אדמה בקטשופ

תפוחי אדמה בקטשופ 5.00/5 (100.00%) 1 vote

תפוחי-אדמה-בקטשופ

תפוחי אדמה בקטשופ – אפויים בתנור

מתכון קל מאוד לתוספת טעימה שאני אישית מאוד אוהבת, תפוחי אדמה שגם ילדים אוהבים.

המצרכים:

5 תפוחי אדמה בינוניים (עדיף את אלו עם הקליפה האדומה).
כפית 1 של שום כתוש (אפשר קפוא).
כפית מלח.
2 כפות גדושות של קטשופ.
1 כפית גדושה של חרדל דיז'ון גרגירים.
מעט פלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לשישיות.
מרתיחים בסיר עם מים, ומבשלים עד לחצי עשייה (המזלג ננעץ אבל לא בקלות רבה).
מוציאים מהמים ומסננים את הנוזלים.
מחממים תנור לחום גבוהה כ-220 מעלות.
בקערה מערבבים את תפוחי האדמה עם כל שאר המצרכים.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ואופים עד שהתפוחים פריכים ויפים (כ-35 דקות לערך).
בתאבון!

כתיבת תגובה